VVS

Mannvit spesialiserer seg på prosjektering av ulike HVAC-systemer for boliger, bedrifter og offentlige etater og de har vunnet den islandske prisen HVAC Award flere ganger en noe annet ingeniørfirma.

Bedriften tilbyr omfattende rådgivnings- og veiledningstjenester innen alt fra tradisjonelle vannledninger, avløp og ventilasjonsanlegg til spesialiserte prosjekter som varmesystemer, oljerørledninger, snøsmelteanlegg, vannkjølesystemer, trykkrørledninger, vannspraysystemer og gassperresystemer.

Spesialister hos Mannvit har prosjektert rør- og ventilasjonsanlegg for fleste type bygninger som;  skoler, sykehjem,   boliger og industribygg, fabrikker og kjøpesentre både hjemme og i utlandet.

Mannvit-dagur-3- _DSC5560.jpg

Bygningsinformasjonsmodellering (BIM)

De nyeste teknologiene brukes alltid i designprosessen. Våre konsulenter følger nye utviklinger innen faget og er aktive i implementering av innovasjoner i byggeprosessen. I tillegg opprettholder Mannvit sin egen omfattende kostnadsdatabase som i stor grad forenkler kostnadsberegninger og prosjektaktivitetsplanlegging

Primary software used in Building Information Modeling (BIM) at Mannvit includes:

  • Tekla Structures
  • MagiCAD
  • Revit Structure
  • Navisworks

Prosjekter inkluderer Harpa Konserthus og konferansesenter. Kjøpesentre Korputorg, Kauptún og Kringlan. Ulike type skoler bl.a i Norge og Island Lagerhus for Samskip, Verne datasenter i Keflavik, medisinsk forskningssenter for Decode Genetics og en rekke prosjekter for den islandske universitetssykehus.

 

Kontakt

Eggert Aðalsteinsson

eggert@mannvit.is

+354 422 3127