Trivsel skaper fornøyde ansatte,

noe som kommer kundene til gode

Hvorfor Mannvit?

Mannvit er et dynamisk og voksende selskap. Hos Mannvit vil du få sjansen til å utmerke deg og arbeide i et miljø som er basert på et solid fundament av kunnskap og erfaring. Organisasjonen vår fungerer som et enhetlig team, og vi har store ambisjoner om å skape et godt arbeidsmiljø med en givende og samarbeidsfokusert bedriftskultur.
Mannvit er alltid på utkikk etter dyktige folk, og vi oppfordrer alle som ønsker å bli en del av teamet vårt om å søke.

Generelle jobbsøknader eller søknader basert på stillingsannonser kan sendes inn her nedenfor.

SEND INN EN SØKNAD

Alder

Det foregår et generasjonsskifte ved Mannvit.

Utdanning

Vi fokuserer på å ha en mangfoldig bakgrunn hos de ansatte.

Vi tilbyr deg en energisk og morsom arbeidsplass der tillit, kunnskap, åpenhet og trivsel er førende prinsipper. Selskapets framtid er tuftet på de ansattes talenter, ambisjoner og ferdigheter.

“Det er mange utfordringer når man skal lykkes i utlandet. En økning i antallet prosjekter verdensomspennende vil dessuten gjøre at de ansatte kan utvide horisonten sin – både faglig og personlig.”

Personalsjef

Behandling av søknader

Alle jobbsøknader som sendes inn til oss blir behandlet konfidensielt. Søkere til ledige stillinger blir besvart når stillingen er besatt. Generelle søknader blir besvart når de blir sendt og arkiveres i seks måneder. Etter dette blir søknadene slettes, med mindre søkeren kontakter oss igjen og ber oss om å oppbevare søknaden i en lengre periode.

Bli en del av et solid team.

SEND INN EN SØKNAD